среда, 24 апреля 2013 г.

Модуль 5

Я отримала дуже важливі документи з захисту авторського права, які напряму можна застосовувати на уроках в старших класах
Робота та безпека в інтернеті нажаль не досягається тільки поясненням правил, а контроль за межами наших можливостей

2 комментария:

  1. Я не зовсім згодна з тим, що безпека в інтернеті нажаль не досягається тільки поясненням правил, а контроль за межами наших можливостей. Пояснюю чому: по-перше є чудове прислів'я "Хочеш змінити світ - почни з себе", тому я вірю в те що, якщо наших учнів і власних дітей з самого початку привчати до правильного використання ресурсів інтернету, то це обов'язково дасть свій результат.

    ОтветитьУдалить
  2. Погоджуюсь з Лесею - "почни з себе і власним прикладом навчи інших".
    Крім того наполегливість і своєчасність такої роботи теж дають певні результати. Про безпеку в Інтернеті я починаю говорити з учнями з 2 класу. Перевірити як вони дотримуються правил на уроках неможливо (з технічних причин в класі тільки два ПК мають вихід в мережу), але, спілкуючись з батьками, з'ясувала, що дома учні саме початкової школи не тільки самі дотримуються правил безпеки, але й вчать дорослих, роблячи їм зауваження)) Не беруся стверджувати, що результат стовідсотковий, та, погодьтеся, що це вже деякий прогрес. Дякую.

    ОтветитьУдалить